Partnerji

Pri svojem delu s ponosom štejemo za svoje partnerje naslednje priznane proizvajalce strešnih kritin:

Esal Anhovo

Izdelovalec in dobavitelj strešnih kritin in fasadnih plošč iz vlaknocementa. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1998 s pogodbo o skupnem vlaganju podjetij Eternit AG, Švica in Salonit Anhovo d. d., dveh proizvajalcev z dolgoletno tradicijo na področju proizvodnje kritin in fasad.


Trimo Trebnje

"Svet je naš izziv. Odličnost je naš odgovor." To je sporočilo proizvajalca, ki se zaveda, da je streha najbolj izpostavljen element zgradbe, saj mora kljubovati visokim zunanjim obremenitvam, zagotavljati vodo- in zrakotesnost ter ščititi pred mrazom, vročino in hrupom.


Tondach

Naravne opečne kritine – prijazna streha za prijazen dom. Kakovostni gradbeni materiali s tradicijo, ki so naravni in prijazni okolju.


Bramac

Streha kot gradbeni element je za vsako zgradbo izrednega pomena – varuje dragoceno gradbeno substanco, skrbi za udobnost pod streho in je soodgovorna za "obraz" hiše. Z Bramacom lahko gradite – in Bramacu lahko zaupate.


Creaton

Proizvajalec s kakovostjo in garancijo. 120 let tradicije podjetja v povezavi z znanjem, izkušnjami in novo filozofijo na področju prekrivanja streh.


Tegola Canadese

Vodilni proizvajalec kakovostnih in preskušenih bitumenskih kritin v Evropi.Termotop

Gerard

Jungmeier

Isogrecato

Za ugodno ponudbo nas pokličite na 01 831 23 55 ali nam pošljite povpraševanje >>

© KLEPARSTVO VRTAČIČ d.o.o.